От 1 януари започват да изплащат бонусите за ваксинираните пенсионери

От 1 януари започват да изплащат бонусите за ваксинираните пенсионери  - E-Burgas.com
Снимка: ВМА

„Още от деня“ по БНТ Ивайло Иванов, каза че програмата за ваксинираните пенсионери ще стартира от 1 януари 2022 г. и ще продължи до 30 юни.

„В началото на януари от МЗ ще ни предоставят информация за това кои лица са ваксинирани и всички, които са ваксинирани ще получат допълнително 75 лв. Тази сума ще се получи с изплащането на февруарските пенсии. Пенсионерите не трябва да подават никакви документи“.

Всички пенсионери ще получат и 60 лв., още от януари месец, също не е необходимо нищо да правят, преизчислението на пенсиите ще стане от нас и добавката ще бъде изплатена към техните пенсии, обясни още Иванов.

Свързани статии
Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид 378 се ваксинираха срещу ковид за денонощието Доставиха у нас близо 200 хиляди ваксини за сезонен грип Започва ваксиниране срещу ковид по населени места в региона, вижте графика Неваксинираните срещу ковид няма да могат да се ваксинират срещу омикрон Отварят нови пунктове за ваксиниране срещу ковид в региона Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените СЗО: Трябват нови ваксини срещу ковид и да се впръскват в носа СЗО зове за ускоряване на ваксинирането и носенето на маски
Тагове
ваксини
Коментари

Още от последните новини