Още от сутринта засилен трафик по бургаските улици

Още от сутринта засилен трафик по бургаските улици - E-Burgas.com

Необичайно засилен трафик в празничния ден още в ранните часове на деня. Движението е интензивно, но няма никъде задръствания. Светофарните уредби работят и за сега няма информация за пътни инциденти.

Очаква се след 17:00 часа движението по бургаските улици да стане още по-натоварено, заради абитуриентските балове. За по-голяма безопасност на 24 май за един час от 18 часа ще се затвори ул. "Дунав", тъй като тогава ще се събират абитуриентите от ПГ по мехоноелектротехника и електроника. Затворена за движение ще бъде и ул. "Адам Мицкевич" от страната на ПГ по транспорт.

Пунктовете, на които ще се събират абитуриентите - пл. "Тройката", КЦ "Морско казино", Флората, Пантеона и в дворовете на учебните заведения,  ще бъдат подсигурени от представители на бургаската полиция, жандармерията и общинска дирекция УКОРС.

Мобилни камери ще снимат нарушения по пътя Бургас-Слънчев бряг. Мобилни полицейски екипи ще има, както в Бургас, така и по пътя за Слънчев бряг. По цялото трасе ще има засилено присъствие на патрули на "Пътна полиция" и мобилни патрули, които ще се движат в самата колона от автомобили на абитуриентите. Най-концентрирано полицейско присъствие ще има на изхода на Бургас в посока Слънчев бряг, на Поморие и Ахелой. В курортния комплекс също ще има служители на "Пътна полиция", жандармерия и полицаи от РПУ - Несебър.

Снимка: DronBurgas

Коментари

Още от последните новини