Още една партия пристана към проекта на Петков и Василев

Още една партия пристана към проекта на Петков и Василев - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

"Политическо движение Социалдемократи" се присъединява към коалиция "Продължаваме промяната" за съвместно явяване на парламентарните избори.

Водят се разговори за присъединяване на други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на "Продължаваме промяната" и са готови да спазват заложените в споразумението принципи.

Свързани статии
Проф. Герджиков: Бих подкрепил Петков за премиер, аз го запознах с Радев Кирил Петков стартира преговорите с другите лидери, ще ги излъчва пряко в нета Кирил Петков "краде" гласове от всички партии, най-много от "Има такъв народ" и "Демократична България" Кирил Петков: България е тръгнала по пътя на промяната и няма връщане назад! Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа! Кирил Петков готов за министър-председател Асен Василев съди Тошко Йорданов за четвърт милион лева Асен Василев: Извадихме от бедност над 1 милион пенсионери Кои са най-богатите политици у нас? Бургас е сред първите четири общини в проекта "Общини без корупция" на Кирил Петков
Тагове
Кирил Петков Асен Василев
Коментари

Още от последните новини