Още две събития влизат в афиша на НХК за януари

 Още две събития влизат в афиша на НХК за януари - E-Burgas.com

Още две събития са включени в афиша на Културен дом на нефтохимика за този месец.

Комедията "Смешно отделение" по Ерик Чапъл ще се играе на сцената на НХК на 29 януари в две представления - от 19:00 и от 20:30 часа. Режисьор на постановката е Робин Кафалиев, а сценограф - Теодор Даскалов. Участват: Робин Кафалиев, Николай Сяров, Евгени Стефанов, Иван Иванов, Росица Кехайова, Анна-Мария Николаева.

На 31 януари в Дома на нефтохимика ще се проведе концерт, който включва подбрани изпълнения от оперната и оперетната класика. Концертът е озаглавен "Във вихъра на любовта" и ще е с две издания - от 19:00 и от 20:30 часа. Ще звучат арии и дуети от световната съкровищница, заредени с любовни признания, нежни слова, елегантен чар и виталност в изпълнение на Даниела Караиванова - сопран, и Борис Луков - тенор.

Днес, 13 януари, от 19:00 часа на сцената в зала "Тончо Русев" ще бъде поставен авторският концерт - спектакъл на Виктор Калев "Грамофонът". Актьорът гостува отново в Бургас поради големия интерес към постановката. "Грамофонът" е своеобразно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов. В него зрителят става съпричастен към една сбъдната мечта. Постановката се осъществява от Културна организация "Арт ателие" и ПК "Ажур Пико". Билети се продават на касата на НХК.

Театралният музикално - танцов спектакъл за деца "Червената шапчица" ще се играе на 15 януари в две представления - от 18:00 и 19:00 часа. Спектакълът е със специалното участие на Даниела Туртуманова, а на сцената ще видите още младите актьори Йоана Иванова, Яцек Янков, Надя Илиева, Филип Дончев и Берна Касимова.
Режисурата и хореографията са на Мария Маркова, текст - Радостина Николова, костюми - Мария Коева.

На 28 януари, четвъртък, от 18:00 часа на сцената на НХК ще се играе комедийният спектакъл "Баща ми се казва Мария". Автор на спектакъла е Иван Ангелов, а режисьор - Асен Блатечки. 

Всички събития в Дома на нефтохимика ще се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки срещу ковид - 19. В сила е ограничението за 30% заетост на местата в салона, като зрителите ще сядат през два стола.

Задължително е носенето на предпазни маски, спазването на физическа дистанция, както и на останалите противоепидемични мерки за безопасност.

 

 

Коментари

Още от последните новини