Орлин Горанов представя автобиографията си в Бургас на 18 декември

Орлин Горанов представя автобиографията си в Бургас на 18 декември - E-Burgas.com

Премиерата стартира в 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец

Един от най-обичаните родни певци, огласял многобройни концертни зали у нас и в чужбина Орлин Горанов ще представи своята автобиография "Да започнем отначало" на 18 декември (вторник) в Бургас. Премиерата ще се състои в Гранд Хотел и СПА Приморец с начален час 18:00 часа. Събитието е част от инициатива "Приморец чете", която води в морския град знакови родни творци за среща с публиката. 

Автобиографичното четиво е създадено в съавторство с Веселина Паскова. Официално книгата излиза от печат на 20 ноември, с издател "Книгомания". Избраният формат е цветно луксозно издание - албум, с твърди корици и суперобложка. В своите 232 страници книгата показва повече от 180 снимки от личния архив на артиста. Дизайнер на корицата и книгата е Тодор Манолов. 

Творбата носи името на една от най-популярните песни на Орлин Горанов "Да започнем отначало". Започва точно там, отначало - в родната Берковица, където едно хлапе с ожулени колене покорява баирите и пее в хор "Бодра смяна". После, четивото проследява пътя на обичания певец от естрадата до оперната зала, през вариететната сцена и притегателните кино и театър, до предизвикателството на мюзикъла. Както всяка автобиография и в тази читателят ще открие тайни, неизвестни на широката публика. Тук, те включват обич към зоологията, леката атлетика, стрелбата и дори двигателите с вътрешно горене. 

Повече - открийте сами сред страниците на "Да започнем отначало". Книгата в Бургас Орлин Горанов ще представи в компанията на Веселина Паскова - на 18 декември (вторник) от 18:00 часа, в елегантния Гранд Хотел и СПА Приморец.  
 

Коментари

Още от последните новини