Oбявяват победителите от томболата на аптеки „Фаркол“

Oбявяват победителите от томболата на аптеки „Фаркол“  - E-Burgas.com

Днес ще стане ясно кое бургаско училище, детска градина и спортен клуб са късметлиите от томболата на аптеки „Фаркол“ по повод тяхната 25-а годишнина. Голямата награда е 3000 лв., които ще бъдат разпределени по 1000 лв. на тримата победители. А кои са те ще се разбере малко след 13 часа, когато в аптека „Бургас“ на бул. „Христо Ботев“ №1 ще започне  тегленето на томболата.

Шанс да спечелят спонсорството имат всички учебни заведения и спортни школи, чиито имена сте посочили на гърба на своя касов бон при покупка на минимална стойност 25 лева в аптеките. Във всеки един от 6-те обекта на аптечната верига в Бургас бяха поставени по три кутии – съответно за подкрепа на училище, детска градина и спортен клуб. Всички те участват в томболата, която стартира на 14 октомври и приключи на 24 ноември.

Имената на печелившите ще изтеглят малките футболисти от спортна школа „Звездичка“. Ръководството на аптеки “Фаркол“ се надява средствата, които ще дарят да бъдат използвани за подобряване на учебния процес и материалната база, така че децата ни да учат и спортуват в още по-добри условия.

По време на инициативата аптеки „Фаркол“ зарадваха стотици свои клиенти с подаръци. Бяха раздадени футболни топки, тениски, термочаши, апарати за кръвно налягане, часовници, химикали, бележници, хранителни добавки и др. Повече за инициативата и много снимки може да откриете на  интернет адрес www.farkol.bg и на фейсбук страницата на аптеки „ФАРКОЛ“.

 

Коментари

Още от последните новини