Обстановката към този час: Вижте къде движението е ограничено

Обстановката към този час: Вижте къде движението е ограничено - E-Burgas.com

Движението по път I-9 в участъка от Обзор до Слънчев бряг през Приморски проход е ограничено поради снегопочистване.

Временно е ограничено движението през „Дюлински“ проход за всички МПС поради снегопочистване. Ограничено е движението и по път ІІ-27 Владимирово - Добрич - Балчик поради снегопочистване.

Временно движението по път III-6009 в участъка Миролюбово - Каблешково е ограничено поради снегонавявания и снегопочистване.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

 

 

Свързани статии
Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Ремонтират горските пътища около границата с Турция Готвят нова наредба за пътищата Ескперти: Лошото състояние на пътищата и липсата на контрол водят до увеличение на жертвите Пътните строители отложиха протестите Стрители ще блокират пътища и по Великден АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година Решават казуса със забавените плащания на пътните фирми в най-кратък срок
Тагове
зимна обстановка пътища
Коментари

Още от последните новини