Общината започва голям ремонт в "Изгрев", променят маршрута на Б11

Общината започва голям ремонт в

На 5 януари 2021 г. стартират строителни дейности по ул. "Петко Задгорски" - в участъка от ул. "Акве Калиде" до ул. "Георги Калоянчев". Началото ще бъде поставено с ремонт на дъждовен канализационен клон. Първият етап на проекта засяга участъка от ул. "Акве Калиде" до  улицата над парк "Велека". Той ще се изпълнява до 05.03.2021 г. За целта се въвежда временна организация на движението, като улицата ще бъде затворена за автомобили в едната посока - от мол "Плаза" към ул. "Георги Калоянчев", платното в посока ЦГЧ.

Налага се временно да бъде променен маршрутът на линия Б11, за да стане следният: Терминал "Изгрев" - ул. "Акве Калиде" - ул. "Димитър Аврамов" - ул. "Георги Калоянчев" - ул. "Петко Задгорски" - бул. "Никола Петков".

За пътниците е важно да знаят, че спирките при бл. 15 и бл. 70 в к-с "Изгрев" няма да бъдат обслужвани, но автобусите ще спират на всички съществуващи спирки по изменения маршрут - "Акве Калиде", "Добри Чинтулов" и "Велека".

 

Свързани статии
Ден след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки) Над 130 млн. лв. изсипани в ремонт на третокласни пътища през 2020 Започва подмяната на стари ВиК тръби в центъра на Бургас Ограничават движението в центъра заради ремонт на пътя, ето къде Разширяват с още 100 паркоместа нов паркинг в "Изгрев" Затварят възлова улица в Несебър, за да сменят стълбове Започва ремонт на централна бургаска улица Затварят централна бургаска улица заради ремонт Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес Етнографският музей затваря врати заради ремонт
Тагове
ремонт маршрут изгрев
Коментари

Още от последните новини