Общината започва голям ремонт в "Изгрев", променят маршрута на Б11

Общината започва голям ремонт в

На 5 януари 2021 г. стартират строителни дейности по ул. "Петко Задгорски" - в участъка от ул. "Акве Калиде" до ул. "Георги Калоянчев". Началото ще бъде поставено с ремонт на дъждовен канализационен клон. Първият етап на проекта засяга участъка от ул. "Акве Калиде" до  улицата над парк "Велека". Той ще се изпълнява до 05.03.2021 г. За целта се въвежда временна организация на движението, като улицата ще бъде затворена за автомобили в едната посока - от мол "Плаза" към ул. "Георги Калоянчев", платното в посока ЦГЧ.

Налага се временно да бъде променен маршрутът на линия Б11, за да стане следният: Терминал "Изгрев" - ул. "Акве Калиде" - ул. "Димитър Аврамов" - ул. "Георги Калоянчев" - ул. "Петко Задгорски" - бул. "Никола Петков".

За пътниците е важно да знаят, че спирките при бл. 15 и бл. 70 в к-с "Изгрев" няма да бъдат обслужвани, но автобусите ще спират на всички съществуващи спирки по изменения маршрут - "Акве Калиде", "Добри Чинтулов" и "Велека".

 

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново"
Тагове
ремонт маршрут изгрев
Коментари

Още от последните новини