Нова акция на Пътна полиция в цялата страна

Нова акция на Пътна полиция в цялата страна - E-Burgas.com

Пътна полиция започва нова операция в цялата страна. Заради почивния ден - 22 септември, се очаква засилване на трафика. Усилията на екипите на МВР ще са насочени към местата , където се очаква трафикът да е най-интензивен, обясни Мария Ботева от Пътната полиция за БНР:

„Те са насочени към местата, които предполагат курортни посещения - в курортните комплекси, съответно към границите ни с Гърция, съответно през ГКПП-тата към Гърция.

Разбира се, има и все още прибиращи се европейски транзитно преминаващи превозни средства, които трябва да преминат и през нашата страна - безпроблемно, но и към морето.

Все още хората използват последните дни на септември, за да може да си починат и съответно да споделят времето със своите близки“.

Свързани статии
Пътни полицаи запознаха бургаски зрелостници с опасностите по време на баловете "Пътна полиция" с нова акция в страната, следят за колани и каски Ръст на пияниците на пътя отчита Пътна полиция Започва вторият етап от акция "Зима" Нова акция на Пътна полиция започва в страната Рашков забрани на полицаите на пътя да се крият зад храстите Акция на Пътна полиция в серията почивни дни КАТ с нова акция в страната Поредна акция на Пътна полиция в страната Акция на "Пътна полиция" срещу пияни и дрогирачни водачи в цялата страна
Тагове
пътна полиция
Коментари

Още от последните новини