Нов футболен шедьовър за децата на Бургас

Нов футболен шедьовър за децата на Бургас - E-Burgas.com

С общите усилия на бизнеса, местната власт, ДФК Звездичка, ФК Звезденбург и СОУ "Свети Константин Преславски" бе изградено ново футболно игрище за нуждите на подрастващите футболисти. То е с размери 50 на 30 метра за "Футбол 7" и се намира в непосредствена близост до основния терен на "Звездичка Арена" в рамките на гореспоменатото училище в жк "Славейков".

Новият шедьовър се откроява с модерна изкуствена настилка, дренажна система, ел. осветление и други екстри които дават възможност за ползване и в тъмната част от денонощието. С приоритет ще са часовете по физическо възпитание на СОУ "Св. Константин Преславски". За тренировка и турнири на "звездичките" също е помислено. Откриването вече е факт. На него присъстваше кметът Димитър Николов който даде за пример направеното.

Открояваше се и Людмил Митов- управител на "Планекс" Бургас. Човек който помага от сърце и душа за развитието на ДЮШ на "Звездичка". Сътрудничетво, което може да служи само за поука в родния спорт.

"Изминалият месец беше интензивен за ДФК Звездичка. Обновено бе изцяло вътрешното игрище на СОУ " Епископ Константин Преславски" Бургас. Всичко това нямаше да бъде възможно без огромната подкрепа на нашия генерален спонсор "Планекс Бургас" в лицето на Людмил Митов.
На него дължим в голяма степен успеха на нашите начинания за обновяване и поддържане на все повече спортни игрища. Изказваме специални благодарности на г-н Митов за помощта, доверието и подкрепата през годините към нашия клуб. Продължаваме заедно да градим едно по- добро бъдеще за младите и спорта в гр.Бургас" каза председателят на школата Петър Алексиев.

На мястото на новия футболен терен имаше стар и изпъстрен с неравности такъв. По- надолу са използвани снимки и от самото изграждане.

Коментари

Още от последните новини