Николай Димитров: Благодаря на всички, които ни подкрепиха! Но у мен остава съмнението, че имаше предпоставки за манипулации на изборите!

Николай Димитров: Благодаря на всички, които ни подкрепиха! Но у мен остава съмнението, че имаше предпоставки за манипулации на изборите! - E-Burgas.com
12166005_531271603707034_738082646_n Търговецът Николай Димитров не успя да влезе в състава на новия общински съвет. Той за първи път се яви на избори, а екипът му беше съставен все от млади, амбициозни хора, които дадоха заявка, че искат да променят монопола в местния парламент. Малко не достигна на хората от ЗС"Александър Стамболийски" да седнат на банките в общинския съвет, но пък днес са категорични, че това не ги демотивира, а напротив имат намерение да продължат да работят, както до сега. Ден след вота, водачът на листата Николай Димитров излезе с позиция относно изборите и резултатите от тях. "Първо искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха. На всички, които бяха плътно зад нас и ни вярват! Искрено благодаря на хората, които не ни предадоха! И тук започва голямото НО. Да, резултатите са вече факт. За мен лично обаче, остават сериозни съмнения за истинността на нашия резултат. Имам си мои основания за съмнения за манипулация. Организацията в изборния ден беше изключително слаба. Там, където имахме хора в СИК-овете, разбрах, че или тонерът е свършвал, или листите не са достигали, или принтерите не са работили. Бях свидетел на куп нарушения в изборния ден. В действителност са сериозни нашите съмнения за манипулация. Сега започвам да сравнявам протоколите и открия ли нарушение, веднага ще сезирам отговорните институции. "-каза в изявлението си Николай Димитров. Той честити на новите общински съветници и им пожела ползотворна работа, както и да не се превръщат в машинки за гласуване, а да мислят трезво. Да взимат решения, които да са полезни за бургазлии.
Коментари

Още от последните новини