Най-модерната в Бургас скуош и тенис зона Арена Приморец  отвори врати 

Най-модерната в Бургас скуош и тенис зона Арена Приморец  отвори врати  - E-Burgas.com


Базата от 3300 кв.м. е на много високо ниво и предлага и стена за катерене за деца


Бургас има нова модерна спортна база за тенис и скуош. До Морска гара, на ул. „Княз Александър Батенберг“ 14 врати отвори Арена Приморец. Комплексът от 3300 кв.м. предлага несравними условия за упражняване на любимите спортове. На разположение на всички бургазлии и гости на града са две модерни закрити зали за скуош, както и две игрища за тенис с твърда настилка – едно открито и едно последно поколение закрито с покрив тип „балон“ и климатизация, което позволява комфортна игра през всички сезони и има опция за отваряне към трибуната за публика през топлите месеци. Допълнителен плюс е, че след добавяне на допълнителна подвижна настилка, закритото тенис игрище може да се трансформира в подходяща и за други спортове зона. 

Цялостната инфраструктура на комплекса е на високо съвременно ниво, а спортуващите посреща рецепционист. Базата разполага и със стена за катерене, подходяща за възрастовите групи от 5 до 12 г. След предварителна заявка децата очаква инструктор, който да ги насочи към успешния им път към върха. Част от инфраструктурата на Арена Приморец са и задължителните удобни съблекални и душове за спортуващите, както и лекарски кабинет, на разположение на медицинско лице при провеждане на турнири. Наличните ракети под наем правят базата подходяща и за начинаещи, които тепърва откриват тениса и скуоша и все още нямат собствено оборудване. 

Допълнително, спортуващите могат да заявят занятие с треньор. Арена Приморец си сътрудничи с Борис Вишич – бивш професионален тенис състезател с опит над 25 г., работил като професионален треньор в Германия, Хърватска и България, както и с Борислав Капралев, който се 

занимава с тенис от 26 г. и има множество спечелени държавни и международни турнири в България и Франция и владее английски, руски и френски, което му помага в работата и с чужденци.

Арена Приморец работи целогодишно всеки ден, включително уикендите, от 8 до 20 часа, като можете да си запазите час на игрищата за скуош, тенис или стената за катерене с обаждане на тел.: 0894 78 88 71. 
Комплексът вече има редовна аудитория трениращи, които споделят отлични отзиви. Заповядайте сами да се уверите в предимствата на най-новото спортно съоръжение на Бургас.


 

Галерия
Свързани статии
Елате на уникален концерт на едни от най-добрите пианистка и цигуларка в света - на 7.10 в Бургас Броени дни делят Бургас от премиерата на "Коприна" - българското участие в световната Театралната Олимпиада Внимание, кинолюбители - Фестивал "Карантината" идва в Бургас от 4 до 6 октомври На 6 октомври Иво Сиромахов представя "Бай Тошо" в Бургас Великолепната Наталия Гуркова закри BURGAS SUMMER TRENDS с разкошна сватбена рокля Ето кои страхотни музиканти ще огласят бляскавото ревю BURGAS SUMMER TRENDS Внимание, фенове на модата: ето кои марки ще покажат новите си колекции на BURGAS SUMMER TRENDS Търсите булчинска или официална рокля? Кралици на красотата ще дефилират с разкошни модели на 18.11 в „Приморец“ Сладкарница Kisso кани на сладки моменти на Grand Wedding Expo Бъдещи булки, заповядайте да видите разкошни сватбени рокли от 17 до 19 Ноември в „Приморец“
Тагове
Приморец
Коментари

Още от последните новини