Най-модерната в Бургас скуош и тенис зона Арена Приморец  отвори врати 

Най-модерната в Бургас скуош и тенис зона Арена Приморец  отвори врати  - E-Burgas.com


Базата от 3300 кв.м. е на много високо ниво и предлага и стена за катерене за деца


Бургас има нова модерна спортна база за тенис и скуош. До Морска гара, на ул. „Княз Александър Батенберг“ 14 врати отвори Арена Приморец. Комплексът от 3300 кв.м. предлага несравними условия за упражняване на любимите спортове. На разположение на всички бургазлии и гости на града са две модерни закрити зали за скуош, както и две игрища за тенис с твърда настилка – едно открито и едно последно поколение закрито с покрив тип „балон“ и климатизация, което позволява комфортна игра през всички сезони и има опция за отваряне към трибуната за публика през топлите месеци. Допълнителен плюс е, че след добавяне на допълнителна подвижна настилка, закритото тенис игрище може да се трансформира в подходяща и за други спортове зона. 

Цялостната инфраструктура на комплекса е на високо съвременно ниво, а спортуващите посреща рецепционист. Базата разполага и със стена за катерене, подходяща за възрастовите групи от 5 до 12 г. След предварителна заявка децата очаква инструктор, който да ги насочи към успешния им път към върха. Част от инфраструктурата на Арена Приморец са и задължителните удобни съблекални и душове за спортуващите, както и лекарски кабинет, на разположение на медицинско лице при провеждане на турнири. Наличните ракети под наем правят базата подходяща и за начинаещи, които тепърва откриват тениса и скуоша и все още нямат собствено оборудване. 

Допълнително, спортуващите могат да заявят занятие с треньор. Арена Приморец си сътрудничи с Борис Вишич – бивш професионален тенис състезател с опит над 25 г., работил като професионален треньор в Германия, Хърватска и България, както и с Борислав Капралев, който се 

занимава с тенис от 26 г. и има множество спечелени държавни и международни турнири в България и Франция и владее английски, руски и френски, което му помага в работата и с чужденци.

Арена Приморец работи целогодишно всеки ден, включително уикендите, от 8 до 20 часа, като можете да си запазите час на игрищата за скуош, тенис или стената за катерене с обаждане на тел.: 0894 78 88 71. 
Комплексът вече има редовна аудитория трениращи, които споделят отлични отзиви. Заповядайте сами да се уверите в предимствата на най-новото спортно съоръжение на Бургас.


 

Галерия
Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас
Тагове
Приморец
Коментари

Още от последните новини