Най-красивата баба в България пред е-Burgas.com: Дами, бъдете уверени!

Най-красивата баба в България пред е-Burgas.com: Дами, бъдете уверени! - E-Burgas.com
Снимка: Личен архив

Тя се казва Лариса Иванова, живее вече 32 години в България, майка е на 3 деца, има 5-годишна внучка и наскоро завоюва титлата „Най-красива баба на България“. 50-годишната Лариса се запознава със съпруга си в Русия, Коми и това я води в Бургас.  Към днешна дата Лариса се занимава с имоти - брокер е. Уважава българските традиции и споделя, че се чувства повече българка, отколкото рускиня. Казва още: "Не бива да отлагаме собственото си щастие за утре, ако имаме възможност да бъдем щастливи днес. Животът се изнизва бързо и линиите на две съдби, които днес се пресичат в една точка, утре могат да се окажат крайно далеч една от друга..."

Ето какво още сподели специално пред е-Burgas.com „Мисис Баба“ 2017:

Лариса, преди по- малко от месец ти завоюва титлата "Най-красива баба на България", как се чувства дни след конкурса?

-Да, за което много съм благодарна и се чувставм чудесно!

Промени ли се по някакъв начин ежедневието ти, а отношението на хората около теб след него?

-Не бих казала, че се е променило. Продължавам да работя упорито и да постигам поставените цели. Отношението на хората е добронамерено, моите близки ме подкрепят и продължавам да получавам поздравления за титлата.

Какво те накара да вземеш участие в конкурса и какво ти даде той?

-За конкурса ме убедиха моите приятелки и семейството ми. Като през цялото време бяха и са подкрепа до мен, за което съм им много благодарна! Самият конкурс ми даде много нови запознанства с различни и интересни дами, както от България така и от чужбина.

Тежи ли короната на "Мисис Баба"?

-Короната "тежи" тъй като носи отговорности и изпълнение на поетите ангажименти. Нашата цел след спечелване на титлата да подпомагаме студенти с увреждания, за което отговаря нашата фондация Клуб на Готините Баби "КГБ". Вярвам и се надявам, че и в Бургас има хора с големи сърца, които ще подкрепят нашата инициатива и кауза!

Само след броени дни ще се проведе конкурсът "Мисис Бургас" 2017, а кастингите за него текат в момента. Какво би казала на дамите, които се двoумят дали да се запишат за участие и какъв съвет би дала на участничките, от гледна точка на твоя опит?

-Бих казала на дамите да бъдат уверени и да не се притесняват, явявайки се за участие в конкурса. Да дадат най-доброто от себе си и да се насладят на прекрасни емоции!

Ти как спечели журито на "Мисис баба"?

-Бях естествена и непринудена, показвайки това, което нося в себе си.

Какви качества според теб трябва да притежава една зряла жена?

-Една дама би следвало, да притежава на първо място -достойнство, умеейки да бъде пример за своето семейство. Да вярва в себе си, бъдейки отговорна, любяща и дейна.

Галерия
Коментари

Още от последните новини