На 6 декември откриват официално изложба "Алея на славата" посветена на най-популярните бургаски актьори

На 6 декември откриват официално изложба

Като почит към тях и изкуството им от 17:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец ще бъде показана и театрална миниатюра - мюзикъл

На Празника на Бургас 6 декември от 17:00 часа ще бъде открито IV-тото издание на "Алея на славата". Тази година традиционната изложба ще отдаде почит на най-популярните и обичани бургаски звезди от театралната и киносцена - Апостол Карамитев, Георги Калоянчев, Катя Зехирева, Елжана Попова, Хиндо Касимов, Аглика Бояджиева, Димитрина Тенева, Стефан Рядков, Руси Чанев и Невена Мандаджиева. В тяхна чест, събитието ще започне с кратка (20 минути) театрална миниатюра - мюзикъл "Кабаре". Своеобразният спектакъл ще покажат талантите от младежка театрална трупа "Валери и приятели". Изпълнителите са носители на две първи места на фестивали за театрално изкуство за деца и юноши - в Разград и Сливен.

"Алея на славата" е инициатива, която цели осветяване и почит към личностите, прославили Бургас и България в определена област - наука, изкуство, спорт, култура и други. Тази година експозицията ще покаже обичани звезди от бургаската театрална и киносцена. Всеки от тях, ще бъде презентиран със снимки и информация. Изложбата е по инициатива на Гранд Хотел и СПА Приморец и може да бъде посетена в 5-звездния хотел до 9 декември (неделя) включително. Всички са добре дошли. Входът е свободена.

За повече информация: +359 877 850 001 | [email protected]

 

Коментари

Още от последните новини