На 30 юли: Лятното турне на Б.Т.Р. минава през Бургас

На 30 юли: Лятното турне на Б.Т.Р. минава през Бургас - E-Burgas.com

Б.Т.Р. с  нова песен и летни концерти с екс вокалиста на „Джудас Прийтс“  -Тим Рипър Оуенс / Tim Ripper Owens . Рок музикантите обещават вълнуващо двучасово шоу. Феновете на твърдата музика ще имат възможност да чуят на живо вечните хитове  на легендите „Джудаст Прийст” и Рони Джеймс Дио и най-популярните песни от соловия албум на Тим Рипър. Освен с шлагерите за купон край лагерния огън като „Да погледна в теб“ Наско, Славчо Николов (китари, вокали), Кирил Божков (китари), Иван Калфов (бас) и Илиян Диков (барабани) ще представят и най-новия си сингъл „Моята сила“.„Моята сила“ е пилотен сингъл от предстоящия албум на бандата. Предстои видеореализация на песента, която ще е отново мащабен проект.Припомняме, че с видеото „Несбъдване” Б.Т.Р. вдигнаха високо летвата, както за конкуренцията, така и за самите себе си.

Първото съвместно изпълнение на Б.Т.Р. с Тим Рипър Оуенс бе на новогодишния концерт в Каварна през 2014 г. През 2016 г. събратята по твърд саунд взриваха публиката в София и Русе, където закриха осмото издание на Russe Green Rock fest.

За групата отново предстои лято с много концерти . Концертът в Бургас ще бъде на 30 юли от 20ч. на сцената на Летен театър-Бургас.

Билети вече се продават на каса „ Часовника” /градинката до хотел България/ както и в мрежата на Ивентим.

За повече информация тел.0894/898-098 –Маруся Русева-организатор

Галерия
Коментари

Още от последните новини

Светът
На 30 юли: Лятното турне на Б.Т.Р. минава през Бургас - E-Burgas.com

TikTock

Светът
На 30 юли: Лятното турне на Б.Т.Р. минава през Бургас - E-Burgas.com

Африка