На 28 май Катето Евро представя биографията си в Бургас

На 28 май Катето Евро представя биографията си в Бургас - E-Burgas.com

Забавната, шармантна и вечно усмихната Катерина Евро пристига в Бургас на 28 май (вторник). В морския град я води една специална премиера - на биографичната ѝ книга. Актрисата, тв водеща и изкусен кулинар ще очаква бургазлии от 18:00 часа в конферентна зала "Ахело" на Гранд Хотел и СПА Приморец. Входът за събитието е свободен.

"Катерина Евро ...И още нещо" е откровен разказ, проследяващ житието и битието на своята героиня. Написана е с помощта на верен приятел - Диляна Гогова, при напълно автентично запазване на типичния за звездата от "Оркестър без име" цветен, пълен с веселост, близост и топлина изказ. Повече – открийте сами.  

Книгата Катето Евро посвещава на една специална млада дама - своята внучка. Ето и заветът ѝ към нея: "Мила моя Катерина, казват, че когато носиш името на някого, наследяваш неговия характер и късмета му. Не знам дали е истина, но много ми се иска да бъдеш толкова щастлива, колкото аз съм била през живота си. Да бъдеш обградена от най-добрите приятели, да срещнеш истинската любов и да имаш най-прекрасните деца. Надявам се, че един ден, когато прелистваш тази книга, няма да се срамуваш, че носиш моето име. Обичам те!"

Заповядайте на 28 май от 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец, за една весела среща с една чудесна дама, която всички българи познават: Катерина Евро. Очаква ви откровен разговор, на по книга и автограф – в елегантна обстановка, на крачка от любимото ни бургаско Черно море.
 

Коментари

Още от последните новини