Мутафчийски: По Черноморието има повече софийски коли отколкото местни

Мутафчийски: По Черноморието има повече софийски коли отколкото местни - E-Burgas.com
Архив

Председателят на Националния кризисен щаб ген. Венцислав Мутафчийски заяви, че има сигнали за пристигане на много хора в Банско, а в малки градчета по Черноморието имало повече софийски коли, отколкото месни.

„Разчитахме на вербални послания за ограничаване на пътуванията, но хората не се вслушаха. 99.9% от гражданите осъзнават това, което се случва и съдействат, но една малка част водят нещата към провал. Не можеше да стоим ние и правителството безучастно в такъв момент“, каза Мутафчийски.

Той припомни, че работещите в магазините трябва да имат лични предпазни средства, а пазаруващите да са с маски. „Колкото повече продължава епидемията, медицинските ресурси се стопяват, заради големия броя заразени лекари, сестри, санитари“, допълни Мутафчийски. Той уточни, че едно от първите условия за освобождаване на живота, е да има свободни медицински ресурси.

Свързани статии
Продават на търг конфискуваните автомобили от пияни и дрогирани шофьори в Бургас Как да намерим най-добрата оферта за коли под наем в Бургас Втора ръка: Скочиха цените на коли над 10 години До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Ръст на продажбите на автомобили в ЕС и у нас Масово чувство за безнаказаност по пътищата у нас Колите втора ръка поскъпнаха с близо 50 на сто Сериозен скок на цените на колите втора ръка, за нов автомобил се чака близо година България сред държавите с най-стар автопарк и най-неподготвени млади шофьори Експерти съветват как да шофираме безопасно
Тагове
мутафчийски автомобили
Коментари

Още от последните новини