Мутафчийски: По Черноморието има повече софийски коли отколкото местни

Мутафчийски: По Черноморието има повече софийски коли отколкото местни - E-Burgas.com
Архив

Председателят на Националния кризисен щаб ген. Венцислав Мутафчийски заяви, че има сигнали за пристигане на много хора в Банско, а в малки градчета по Черноморието имало повече софийски коли, отколкото месни.

„Разчитахме на вербални послания за ограничаване на пътуванията, но хората не се вслушаха. 99.9% от гражданите осъзнават това, което се случва и съдействат, но една малка част водят нещата към провал. Не можеше да стоим ние и правителството безучастно в такъв момент“, каза Мутафчийски.

Той припомни, че работещите в магазините трябва да имат лични предпазни средства, а пазаруващите да са с маски. „Колкото повече продължава епидемията, медицинските ресурси се стопяват, заради големия броя заразени лекари, сестри, санитари“, допълни Мутафчийски. Той уточни, че едно от първите условия за освобождаване на живота, е да има свободни медицински ресурси.

Свързани статии
Гневни бургазлии: Паркираме на "Синя зона", а колите ни затъват в кал (снимки) Обсъждат премахването на екостикерите за колите КАТ затягат мерките по пътищата Как и кога да сменим маслото на двигателя? КАТ с нова акция в страната Официално: Изгражда се завод за електромобили у нас Отбелязваме Деня на безопасността на движението по пътищата Акция на "Пътна полиция" срещу пияни и дрогирачни водачи в цялата страна В Созопол въвеждат нова електронна услуга, ето как ще работи Арести за бургаски водачи, шофирали дрогирани
Тагове
мутафчийски автомобили
Коментари

Още от последните новини