Мутафчийски: По Черноморието има повече софийски коли отколкото местни

Мутафчийски: По Черноморието има повече софийски коли отколкото местни - E-Burgas.com
Архив

Председателят на Националния кризисен щаб ген. Венцислав Мутафчийски заяви, че има сигнали за пристигане на много хора в Банско, а в малки градчета по Черноморието имало повече софийски коли, отколкото месни.

„Разчитахме на вербални послания за ограничаване на пътуванията, но хората не се вслушаха. 99.9% от гражданите осъзнават това, което се случва и съдействат, но една малка част водят нещата към провал. Не можеше да стоим ние и правителството безучастно в такъв момент“, каза Мутафчийски.

Той припомни, че работещите в магазините трябва да имат лични предпазни средства, а пазаруващите да са с маски. „Колкото повече продължава епидемията, медицинските ресурси се стопяват, заради големия броя заразени лекари, сестри, санитари“, допълни Мутафчийски. Той уточни, че едно от първите условия за освобождаване на живота, е да има свободни медицински ресурси.

Свързани статии
Боларди ще разделят автомобили от пешеходци в Бургас (Снимки) АПИ към шофьорите: Приготвяйте автомобилите за зимния сезон Продължава премахването на стари таратайки пред блоковете в Бургас Ген. Мутафчийски: Дистанция и маски докато няма ваксина срещу Covid-19 Доц. Кунчев за предизвикателството за дебат: Плашиха ни и с протести! Пияници продължават да застрашават животи по пътищата в Бургаско Поредна серия от ремонти започва на "Тракия", ето къде ще е затруднено движението Поредни ограничения на "Тракия" заради ремонти
Тагове
мутафчийски автомобили
Коментари

Още от последните новини