Мръсните тайни на актьорите от "София ден и нощ"

Мръсните тайни на актьорите от

Соченият за един от рейтинговите съвременни бг сериали "София ден и нощ" ще има продължение, въпреки слуховете, че финалът му се вижда, твърди HotArena. Оказва се обаче, че повечето актьори и актриси заработвали като платена компания и едва сега шанса да бъдат тв звезди изместил основната им професия. Неотдавна сайтът famousbg.com пък писа, че Кристиян Кирилов (по-известен от сериала като Митко) изкарвал стабилни доходи от секс-услуги с мъже в Дубай.Адриан Зурков (Марио от сериала) пък е екс-стриптизьор, който бивал опипван от лелки на средна възраст преди да смени амплоато си. Анджелина (Поли от сериала), която пък вече не е част от "София ден и нощ" също била известна като оборотна бръмчалка. 

"Толкова ли нямаме свестни актьори, че такива от улицата са ги взели направо с диалекта от село?!" - дивят се зрители. На българския човечец пък му дай да гледа подобни елементаризми. 

Самият сюжет на аматьорското театро пък се върти около евтина кръчма и студентски бардак, което още повече засилва усещането за режисьорската безпомощност. "Това ли наистина са нашата столица и нейните жители?" - недоволстват още зрители./БЛИЦ

Галерия
Коментари

Още от последните новини