Митьо Очите празнува рожден ден в Поморие

Митьо Очите празнува рожден ден в Поморие  - E-Burgas.com

Димитър Желязков ще празнува в петзвезден балнеохотел в Поморие в тесен семеен кръг

Тайнствен подарък ще получи днес простреляният несебърски бос Митьо Очите. Той ще празнува рождения си ден в петзвездния балнеохотел в Поморие, но за разлика от други години този път партито ще бъде в тесен семеен кръг, пише "България днес".

Димитър Желязков днес ще навърши 44 години. Той обикновено не пропуска да ознаменува празниците си, както и тези на близки и приятели с тежки купони. За първи път от години насам край несебърския бос ще бъде сравнително тихо. В момента той се възстановява, след като бе тежко ранен при престрелката в Слънчев бряг в началото на лятото, в балнеохотела в Поморие. Жена му Антигона и децата, особено дъщеря му Станислава, постоянно дежурят край леглото.

Днес там ще се събере цялата фамилия, както и няколко от най-близките приятели на Желязков. Малкото празненство се пази в дълбока тайна, но в Поморие и в Несебър вече усилено се шушука за предстоящото парти. Според клюката Антигона и Станислава от дни купуват балони и цветя, с които да украсят стаята на Очите. Поръчали му и специален подарък, който пазят в тайна, но според техен познат става въпрос за икона на свети Мина. Въпреки че обикновено се счита, че това е дар за сватба или за нов дом, близките решили, че е подходящ подарък, тъй като носи здраве. Освен това символизира, че лошото и трудното е отминало и занапред пътят ще бъде по-лек. Иконата била истинско произведение на изкуството и с тежка позлата.

Коментари

Още от последните новини