Мисис Бургас 2019 откри най-голямото модно събитие на Сейшелите

Мисис Бургас 2019 откри най-голямото модно събитие на Сейшелите - E-Burgas.com

Отличената за най-красива омъжена бургазлийка за 2019г. Мариана Атертон е първата българка поканена да открие най-голямото модно събитие на Сейшелските острови Seychelles Fashion Week.

Младата бизнес дама дефилира за селшейския дизайнер Мервин Цедрас. 

На седмицата на модата в екзотичната държава бяха представени колекции на дизайнери от Нигерия, Конго, Индиа, Катар, САЩ, Южна Африка, Украйна, Гвиана и други страни, а специален гост на събитието бе телевизионната водеща и модел Betinnah Tianah.

Наскоро хубавата бургазлийка бе отличена и с призовото второ място на световния конкурс за омъжени жени Мисис Планет 2019,  в който се съревноваваше с представителки от четири континента.

Мисис Бургас 2019 развива успешен международен бизнес в сферата на туризма, членува в международни благотворителни организации, и много често се включва в различни социални кампании в помощ на деца в нужда.

Заради работата си Мариана Атертон често е специален гост на различни посланници и делегати в други държави и никога не пропуска да им разкаже за България и да ги покани да разгледат Бургас.

Галерия
Коментари

Още от последните новини