Мис България Теодора Мудева с приз от Мис Планет

Мис България Теодора Мудева с приз от Мис Планет - E-Burgas.com

След спечелването на титлата "Мис България" 2018, победителката Теодора Мудева автоматично бе изпратена да прдставлява страната ни на международния конкурс "Mis and Mister Planet" ,който по традиция се провежда в столицата на Грузия, Тбилиси.

Бургазлийката представи България на международно ниво, не само по типичния начин, а и с латино танц - микс от български модернизиран фолклор на фона на песента "Притури се планината " и с това завоюва международната титла "Mis Planet Talent 2019". Теди бе в жестока конкуренция с участници от близо 20 държави като някои от тях са Азърбейджан, Беларус, Полша, Южна Африка, Таркастан, Испания, Италия и други.

Участниците прекараха 6 дни заедно, като през цялото време бяха с журито, което ги оценяваше, наблюдавайки не само физическите им качества, но и държанието им един към друг, възпитанието им, знанията и талантите им. Във всеки един от тези шест дни, участниците имаха различни ангажименти, като през цялото време бяха под надзора на близо 15-членно жури, гостуваха в грузински медии, имаха ревюта на грузински дизайнери, фотосесии и други.
"Miss and Mister Planet" включва в себе си няколко тура- с национални костюми, бански, официални рокли и талант. Победителките в конкурса са две едната печели титла " Miss Planet Beauty 2019" , връчена на представителката от Румъния , а другата Grand Prize "Miss Planet Talent 2019", връчена на България. Техни подгласнички са представителките на Украйна и Азърбейджан.

Родната ни красавица се довери за представянето си на дизайнерите Мариета Славчева и Стоян Радичев.

МАТЕРИАЛ ОТ МЕДИИ:
Грузинска национална телевизия, която е подбрала 5 държави, които да гостуват, една от тях е България.

https://www.youtube.com/watch?v=5cGs88S4v4I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2FxPsyCzetJjakGkpMswrSvo1DO-Rq8SbEjytdGqBQ_VAboL0VAO9XcOE

Галерия
Коментари

Още от последните новини