Министър Денков: Край на онлайн обучението, ако тестването мине гладко

Министър Денков: Край на онлайн обучението, ако тестването мине гладко - E-Burgas.com

"Ако успеем заедно в тестването на децата, това означава, че оттук нататък може би никога повече няма да се наложи да ги оставим на дистанционно обучение заради Covid-19“. Думите на министъра на образованието са цитирани на фейсбук страницата на МОН..

Министър Денков отбеляза, че децата, които учат онлайн заради липса на тестове, ще влязат в клас веднага, след като бъдат доставени количества от новите поръчки. Създадена е организация в рамките на един ден тестовете да бъдат разпределени из училищата в страната.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
ученици
Коментари