Милен Цветков в интервю: Не ме е страх от смъртта, но не ми се умира между ламарини (видео)

Милен Цветков в интервю: Не ме е страх от смъртта, но не ми се умира между ламарини (видео)  - E-Burgas.com

Не ме е страх от смъртта, но не ми се умира между някакви ламарини. Думите са на Милен Цветков в интервю, което дава за Даниел Петканов и в което двамата обсъждат темата за смъртта. 

Цветков загина вчера в зверска катастрофа в София, причинена от пиян и надрусан шофьор. 

"А ти страхуваш ли се от остаряването?", пита Дани.

"Не, не. Ние сме си говорили. Само не искам да е болезнено. Въпреки че аз съм чел, че дори и в най-ужасяващите моменти то е измислено. Ти имаш такъв приток на адреналин в организма, че той блокира болката. Той сам се обезболява. При всички положения обаче не ми се умира между някакви ламарини. Ей така" завършва Милен Цветков. 

Свързани статии
Обжалват присъдата по делото за смъртта на Милен Цветков Близки на Милен Цветков се събраха да почетат паметта на журналиста 22-годишният Кристиян отива на съд за смъртта на Милен Цветков Гледат мярката на убиеца на Милен Цветков Убиецът на Милен Цветков иска на свобода Кристиян Николов няма да обжалва ареста си Дарители събраха 150 хил. лв. за децата на Милен Цветков Правен свят: Обвинението в умишлено убийство на Милен Цветков е правилно Обвиниха Кристиан Николов в умишлено причиняване на смъртта на Милен Цветков Пускат приятелите на Кристиян от джипа-убиец срещу 10 хил.лв. гаранция
Тагове
Милен Цветков
Коментари

Още от последните новини