Мигранти се фукат с клип в "Tik-Tok" как минават границата с Турция

Мигранти се фукат с клип в

От МВР заявиха, че групата и трафикантите са задържани преди да се появи видеото

Клип с указания как се преминава нелегално през граница се появи в Tik-tok. С помощта на стълба, група трафиканти показва как необезпокоявано може да се преодолее оградата между Турция и България и то посред бял ден, показа репортаж на NOVA.

От МВР заявиха, че  групата, заедно с трафикантите,  е задържана. Работата по случая продължава в рамките на досъдебното производство. От вътрешното министерство добавиха още, че групата е била задържана преди клипът да е пуснат в социалните мрежи.  

Става въпрос за добре организирана система, която започва дълбоко във вътрешността на Турция. Това е доходоносен бизнес”, каза в студиото на „Здравей, България” експертът по сигурност Славчо Велков. По думите му такова преминаване няма как да е възможно без участие на хора от българска страна.

Свързани статии
Ръст на делата с мигранти и сделките с имоти на украинци и руснаци в Бургаско Австрийският канцлер лично ще види как пазим границата си Полицаи и военни ще инспектират оградата на границата с Турция Бивш вътрешен министър: Трафикът с мигранти вече е бизнес, МВР не може да се справи Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Хванаха поредната група нелегални мигранти в Карлово ЕК не иска да дава пари за ограда по границата между България и Турция Радев на среща с Ердоган заради мигрантите 10 души са задържани при операция срещу каналджийство Разширяват системата за комуникация по границата с Турция
Тагове
мигранти граница ограда
Коментари

Още от последните новини