Мигранти се фукат с клип в "Tik-Tok" как минават границата с Турция

Мигранти се фукат с клип в

От МВР заявиха, че групата и трафикантите са задържани преди да се появи видеото

Клип с указания как се преминава нелегално през граница се появи в Tik-tok. С помощта на стълба, група трафиканти показва как необезпокоявано може да се преодолее оградата между Турция и България и то посред бял ден, показа репортаж на NOVA.

От МВР заявиха, че  групата, заедно с трафикантите,  е задържана. Работата по случая продължава в рамките на досъдебното производство. От вътрешното министерство добавиха още, че групата е била задържана преди клипът да е пуснат в социалните мрежи.  

Става въпрос за добре организирана система, която започва дълбоко във вътрешността на Турция. Това е доходоносен бизнес”, каза в студиото на „Здравей, България” експертът по сигурност Славчо Велков. По думите му такова преминаване няма как да е възможно без участие на хора от българска страна.

Свързани статии
Миграционният натиск у нас се увеличил три пъти през последната година Задържаха софийски каналджия със седем сирийци край Черноморец (Снимки) Отново интензивен трафик на "Капитан Андреево" Най-тежката мярка се стовари върху каналджия край Русокастро Каналджия в карнобатско село удари на камък в опит да прекара мигранти Хванаха българин в Турция, превозвал нелегални мигранти Военни помагат на МВР на границата с Турция и Гърция Засилен миграционен натиск на границата от Афганистан и Сирия Задържаха румънци заради катастрофа с бежанци край Нова Загора Работи се по три версии за катастрофата край Резово, състоянието на ранените е стабилно
Тагове
мигранти граница ограда
Коментари

Още от последните новини