Мениджърът на „Нефтохимик 2010“ Огнян Томов: Всички играчи остават при нас до последния мач този сезон

Мениджърът на „Нефтохимик 2010“ Огнян Томов: Всички играчи остават при нас до последния мач този сезон - E-Burgas.com

Започват да се увеличават зрителите в зала „Младост“, надявам се да запазим този възход до края

Мениджърът на волейболния „Нефтохимик 2010“ Огнян Томов коментира за e-burgas снощната ценна, но и убедителна победа над лидера в първенството ЦСКА. Отборът се изкачи в класирането, но все още е над местата, даващи право на участие в плеойфите, където в момента се цели. В клуба изпъкват и важни имена сред играчите, както е тяхното бъдеще разкри Томов в краткото интервю.Вижте по-долу.

Г-н Томов, Нефотхимик записа убедителна победа над лидера ЦСКА в зала „Младост“ снощи, това е едва втора загуба на „армейците“, на какво дължим успеха?

Дължим го на добрата ни игра. Спечелихме много важен мач с оглед моментното състояние и класиране на отборите. Задължително, трябваше да гоним победа, за да можем да си помогнем в целта да вземем по-предно място преди плейофите, тъй като в момента сме шести, но се надявам до последния мач да влезем след първите четири. ЦСКА е със самочувствие на отбор, водач в класирането, само с една загуба, добър отбор, играха добре, но смятам, че ние заслужено спечелихме.

Много се изговори за бюджета на клуба, това ли е най-стабилният сезон през последните години?

Това е единственото нещо, което не искам да го коментирам, един друг сайт публикува статии и просто не желая на коментирам глупости. Отборът ни е финансово осигурен имаме добър отбор с добра селекция. Всичко останало е просто инсинуация, която не желая по никакъв начин да коментирам.

В състава са звезди като Николай Николов, Георги Братоев и Красимир Гайдарски. Докога ще носят фланелката на „Нефтохимик 2010“ или временно ще са в Бургас?

Краси Гайдарски е при нас от самото начало на първенството. Докога ще останат в „Нефтохимик 2010“ никой не може да каже. Договорите на всички са до края на първенството, след това всичко е въпрос на преговори и договаряне. Но до края на сезона са в отбора.

Фокусирали ли сте се върху други имена вече?

За този сезон селекцията е приключила, единствено евентуално за финалния тур на Купа България, ако се класираме за него, всеки един отбор има право да вземе до трима нови състезатели. Ако се класираме тогава ще мислим.

Доволен ли сте от посещенията в зала „Младост“?

Публиката е барометър за представянето на един клуб. Когато има силен отбор, който започва да побеждава, започва да идва и публика. Последните два мача забелязвам прогрес, надявам се така да продължим до края.

Коментари

Още от последните новини