Кучешко ревю набира средства за Спасителен център на четириноги в беда

Кучешко ревю набира средства за Спасителен център на четириноги в беда - E-Burgas.com
нели Благотворителна вечер с куп изненади организират от Фондация "Приятели на животните" в Бургас. Основната цел на благотворителна проява е да се съберат средства за изграждането на Спасителен център за четириноги в града. 
"Освен, че ще ви запознаем с нашата работа и бъдещи проекти, сме ви организирали кучешко ревю . Четириногите модели ще ви спечелят със своята визия, в опит да помогнат на своите бездомни приятели, нашите 
улични герои. Облеклата на моделите могат да бъдат закупени в полза на проекта ни за Спасителен център", посочват организаторите. Гост на вечерта ще бъде  Тони Димитрова, като защитник на каузата, която ще изпее някои от своите добре познати песни. Водещ, подаръци, кетъринг и напитки са само част от програмата, допълват от фондацията.
Спираме до тук, за да не издадем всичко за вечерта и да ви изненадаме.  "Елате заедно да се забавляваме и да помогнем на бездомничетата да имат свое сигурно местенце където да бъдат лекувани; Спасителен център за хиляди животни в нужда!", зоват природозащитниците.

Събитието ще се проведе в Ресторант пицария Зорница до МБАЛ, на 12  февруари от 18 часа! Куверт можете да закупите на няколко места предварително, както и директно на място на самата вечер, но след предварително записване.
На телефон 0898/432428 можете да заявите вашата резервация. Снимки: Нели Жекова
Коментари

Още от последните новини