Кризата не спира бракониерите, пускат мрежи за калкан край Ахтопол

Кризата не спира бракониерите, пускат мрежи за калкан край Ахтопол  - E-Burgas.com

Бракониерската дейност по морето продължава с пълна сила, въпреки извънредното положение в страната и редицата ограничителни мерки за излизане навън и струпването на хора на едно място. 

Двама души в лодка са забелязани през уикенда от служители на ИАРА в морето край Ахтопол и Синеморец. Бракониерите излезли с лодката на малък плаж, където изхвърлили три бели чувала. Нарушителите успели да избягат малко преди да пристигнат инспекторите от ИАРА. В чувалите са установени 350 м. бракониерски мрежи за улов на калкан. Мрежите са иззети с констативен протокол срещу неизвестен извършител.

Свързани статии
Спипаха бракониерски мрежи с калкан във Варненско В Слънчев бряг откриха сезона без летовници Климатолог: Чистият въздух на морето ще прогони вируса С едва 63 каравани къмпнг "Градина" вече посреща туристи Вече втори месец няма и следа от 28-годишния Жулиен от Царево  И РИОСВ подхвана бутането на буни в Ахтопол, глоба до 50 хил.лв. чака нарушителя Държавата проверява разкопаните дюни в Ахтопол На югозапад откриват сезона с море в Гърция Туроператори: Ще привличаме туристи със застраховки срещу коронавирус Конфискуваха 200 кг риба, уловена незаконно в Бургаско
Тагове
море калкан бракониери Царево ИАРА
Коментари

Още от последните новини