Креативни ентусиасти създадоха едно от най-зареждащите споделени работни пространства (Снимки)

Креативни ентусиасти създадоха едно от най-зареждащите споделени работни пространства (Снимки) - E-Burgas.com

Ентусиазирани и креативни бургазлии създадоха споделено работно пространство, където всеки може успешно да се концентрира върху работата и прокетите си, да се срещне с интересни хора или да практикува йога или друг спорт. NatuRali Cowork & Yoga е креативно създадено помещение, с две зали и раздвижено общо пространство за ползотворност и работа.
Домакините са осигурили тиха и спокойна атмосфера, както и всичко необходимо за един офис – бърз интернет, зала за срещи и презентации, удобство и уют. Мястото привлича фрийлансъри, дигитални номади, подходящо е и за малки екипи и стартъпи.

Работните места са на разположение за наем на ден или фиксирани часове, осигурени са безплатни напитки, принтер и презентационни материали, малка библиотека и възможност за уединение. Пространството е гъвкаво и предлага възможности за организация на срещи, тиймбилдинги и различни частни събития от корпоративен или неофициален характер. Локацията е в близост до Морската градина и предразполага към “walking meetings” с партньор или колега и време за презареждане край морския бряг.

Съчетавайки възможност за работа, спорт и отдих на едно място, NatuRali не е типичният co-working space. Пространството има специфичен дух и атмосфера, които могат да разчупят и най-зациклилия проект. В разнообразната програма от йога практики, тренировки и тематични събития може да откриете групово занимание, подходящо за вашето настроение и интереси, както и да запазите частно занятие с квалифициран инструктор.

С фокус към грижата и поощряването на природосъобразния начин на живот, NatuRali Cowork & Yoga е истински рай за всички, които се опитват да живеят пълноценно и здравословно, балансирайки умело между работните ангажименти и грижата за здравето.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини