Красота от българското Черноморие

Красота от българското Черноморие - E-Burgas.com

Три дами, които се славят със своите блогове за туризъм, са обединили усилията, снимките и разказите си за любими свои кътчета от българското Черноморие и ги предлагат в изданието "Най-красивите кътчета по Черноморието". Лятото е не само най-подходящият сезон да разгърнем този пътеводител, но и да посетим описаните красиви местенца от родината.

Авторките са Надежда Серафимова от блога "Тефтерчето на един пътешественик", Росица Димитрова от "Trips with Rosie" и Ели Иванова от "Друми в думи". В сборника си те предлагат 57 възможности за незабравими преживявания, илюстрирани с повече от 150 фотографии от най-северната до най-южната точка на морския ни бряг.

"Всяка от нас е посетила различни местенца покрай Черно море. Направихме и проучване и разказваме за кътчета, които преди това бяха непознати дори и на нас", разказа пред Радио София Надежда Серафимова. Тя призна, че една от задачите, които са си поставили авторките, е да запалят повече читатели да пътешестват и посетят описаните красиви локации.

Повечето места са напълно достъпни.
За някои от плажовете са нужни преходи - през гора, например, но със сигурност си заслужава.

Коментари

Още от последните новини