Концесионерът Симеон Цветков: Северният плаж ще е безплатен, ако получим компенсации за разходите

Концесионерът Симеон Цветков: Северният плаж ще е безплатен, ако получим компенсации за разходите - E-Burgas.com

Бургаският Северен плаж ще е от морските ивици у нас, които вероятно ще предложат безплатни шезлонги и чадъри. Това заяви в ефира на bTV концесионерът на плажа Симеон Цветков, като уточни, че очаква и компенсации за разходите от страна на държавата.

„В момента все още правим концепцията. Имаме идея да направим намаление на цената до 0 лв., за да привличаме туристи, но се надяваме да бъдем компенсирани в разходите, тъй като тази година ще бъдат по-големи от миналата година, тъй като ще извършваме дезинфекция на плажните принадлежности“, коментира Цветков.

Ако Северният плаж в Бургас е безплатен то всички допълнителни разходи по дезинфекция и персонал, ще са за сметка на стопанина, уточни Цветков.

Свързани статии
Старт на зимния сезон в Банско В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Откриват ловния сезон за диви прасета и дребен дивеч Илин Димитров: Не мисля, че е скъпо по нашето море, въпрос на избор е "С книга на плажа" продължава и днес с богата програма и срещи с автори Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха До 31 градуса по плажовете днес Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция Ръст на резервациите в Турция заради новите правила на границата
Тагове
сезон плаж северен плаж концесионер
Коментари

Още от последните новини