Коалиция „Ние, Гражданите” официално откри предизборната си кампания

Коалиция „Ние, Гражданите” официално откри предизборната си кампания - E-Burgas.com

Единствената местна коалиция „Ние, Гражданите” (ДРП Българската пролет, БЗНС, РДП, Земеделски съюз “Ал. Стамболийски”) ще участва на предстоащите местни избори с предложения за решаване на пет основни наболели проблеми за Бургас. Кандидатът за кмет издигнат от коалицията, както и кандидатите за общински съветници представиха някои от своите идеи за развитие на Бургас в следващите четири години на официалното откриване на предизборната си кампания. Срещата се проведе в КЦ „Морското казино”. Десетки граждани се събраха в залата на културния център, за да се запознаят с идеите на местната коалиция, както и да дадат своята подкрепа за предстоящия местен вот.

Част от акцентите в предизборната програма на коалиция „Ние, Гражданите” са проектиране и изграждане на втори етаж на паркинга под 3-та поликлиника, както и проектиране на нови паркинги във всички жилищни комплекси в Бургас.

Коалиция „Ние, Гражданите” залага в предизборната си програма и реализирането на изготвения проект за изграждане на стадион в к-с Меден Рудник.

От коалицията ще настояват през следващия мандат да бъде избрано място, след предварително обществено обсъждане, за изграждане на статуя на символа на Бургас Св. Николай Чудотворец.

От местната коалиция ще настояват и за отпадане на разширения вариант на „Синя зона” и същата да остане само в ЦГЧ, при граници: ул. „Болаир”- ул. „Хр. Ботев”- ул. „Сан Стефано”- ул. „Цар Симеон”.

Най- амбициозния проект, който от коалиция „Ние, Гражданите” са заложили в предизборната си програма е за предприемане на действия, с крайна цел, изграждане на транспортно съоръжение, леко метро, в Бургас.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини