Кандидатът за общински съветник Степан Дадурян ще бори престъпността в Кумлука

Кандидатът за общински съветник Степан Дадурян ще бори престъпността в Кумлука - E-Burgas.com

Кандитатът за общински съветник от коалиция "Ние гражданите" Степан Дадурян обяви революционен план за ликвидаране на престъпността в бургаския квартал Кумлука. От години това място има "славата" на свърталище на криминални елементи, кражби, детска проституция, както и лихварство в чудовищни размери. Дадурян обяви, че има изготвен собствен план и пакет от мерки за справяне с тежките проблеми там. Това ще бъде един от основните приоритети в работата на Степан като съветник в бъдещия местен парламент. Младият кандидат има и много сериозна програма свързани с развитието на крайните квартали и другите съставни селища на територията на общината. Там от години има нерешени проблеми, за които трябва да се предприемат неотложни мерки.

В същото време Степан Дадурян предложи и много сериозно завишение на парите за спорт в община Бургас. В момента годишната сума е малко над 1 милион лева. Според Степан субсидията трябва да бъде значително по- висока,като парите трябва да се инвестират приоритетно в перспективни бургаски състезатели, в нова база, екипировка, както и подсиryряване на най- важните състезания от спортния календар за клубовете. Средствата би следвало да се харчат значително по-справедливо, като идеята е да не се подпомагат клубове-фантоми, и такива, които отчитат фалшиви резултати. В програмата на Дадурян е включено и написване на книга за арменския геноцид. Идеята е да се организира посещения в Турция, на местата, където се е извършвал самият геноцид. Това трябва да направят бургаските потомци на пострадалите арменски семейства. Трябва да се направи нова обследване, да се намерят допълнителни извори и източници, а след това да бъде написана нова книга за тези трагични събития. Самият Степан Дадурян е на 33 години. Той вече повече от 10 години работи в областта на журналистиката. Действията му се отличават с честност, обективност и човешки морал, а в работата си е перфектен професионалист. Степан е истински патриот, който не прави компромиси със своите принципи. 

В самата листа на "Ние гражданите" има още значителен брой достойни мъже и професионалисти. Повечето от кандидатите са хора, които са се доказали в своите професии и бизнеси, и които могат да бъдат полезни за община Бургас. 

Източник: Uniconbg.com

Коментари

Още от последните новини