Каналджия в карнобатско село удари на камък в опит да прекара мигранти

Каналджия в карнобатско село удари на камък в опит да прекара мигранти - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура - Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Е.Г. Той е обвинен за това, че е подпомогнал трима граждани на Йемен и един гражданин на Алжир да преминат през българска територия в нарушение на закона.

Престъплението е осъществено преди дни в карнобатското село Житосвят. По време на разследването е установено, че чуждите граждани са превозвани в лек автомобил, собственост на обвиняемото лице. Превозното средство подлежи на отнемане в полза на държавата, тъй като с него е извършено престъпното деяние.

Определението на Районен съд - Карнобат подлежи на обжалване пред Окръжен съд - Бургас.

Свързани статии
Най-тежката мярка се стовари върху каналджия край РусокастроХванаха българин в Турция, превозвал нелегални мигрантиЗасилен миграционен натиск на границата от Афганистан и Сирия Задържаха румънци заради катастрофа с бежанци край Нова ЗагораРаботи се по три версии за катастрофата край Резово, състоянието на ранените е стабилноНелегални мигранти загинаха в катастрофа с военен камион край РезовоСтарозагорец натъпка 13 бежанци в Голфа си, хванаха го на изхода на БургасЗаловиха група нелегални мигранти край Малко Търново в опит да влязат у насАрабист: Натоскът на мигрантите не е спирал и няма да спреМигранти се фукат с клип в "Tik-Tok" как минават границата с Турция
Тагове
каналджия мигранти
Коментари

Още от последните новини