Каналджия в карнобатско село удари на камък в опит да прекара мигранти

Каналджия в карнобатско село удари на камък в опит да прекара мигранти - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура - Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Е.Г. Той е обвинен за това, че е подпомогнал трима граждани на Йемен и един гражданин на Алжир да преминат през българска територия в нарушение на закона.

Престъплението е осъществено преди дни в карнобатското село Житосвят. По време на разследването е установено, че чуждите граждани са превозвани в лек автомобил, собственост на обвиняемото лице. Превозното средство подлежи на отнемане в полза на държавата, тъй като с него е извършено престъпното деяние.

Определението на Районен съд - Карнобат подлежи на обжалване пред Окръжен съд - Бургас.

Свързани статии
Бивш вътрешен министър: Трафикът с мигранти вече е бизнес, МВР не може да се справи Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Хванаха поредната група нелегални мигранти в Карлово Радев на среща с Ердоган заради мигрантите 10 души са задържани при операция срещу каналджийство Водачът на линейката с мигрантите дал положителен тест на амфетамин (Снимки) Заловиха мигранти в линейка в Бургаско, били облечени като медици Съдят грузинец за превоз на мигранти Заловиха 13 нелегални мигранти на входа на София Поредна гонка между полиция и мигранти на "Тракия"
Тагове
каналджия мигранти
Коментари

Още от последните новини