Живко Табаков влезе в Националното ръководство на ДБГ

Живко Табаков влезе в Националното ръководство на ДБГ - E-Burgas.com

Утре в Бургас ще се проведе избор на нов областен координатор на ПП "Движение България на гражданите"

Общинският съветник от РБ Живко Табаков влезе в Националния съвет на "Движение България на гражданите". Новото ръководство на партията беше избрано на проведеното вчера Национално събрание във Варна, съобщиха от пресофиса на Табаков.

За 49-те места в Националния съвет бяха номинирани общо 130 души. Общинският председател и заместник областен координатор на ДБГ-Бургас Живко Табаков се класира на 7-мо място с 261 гласа.

Високата оценка на колегите от останалите области на страната е знак, че структурите ни в Бургас имат сериозен потенциал и той е забелязан. Резултатът от общите ни усилия беше очакван, но оттук насетне ни предстои много работа и оправдаване на гласуваното доверие, каза след избора му за член на Националното ръководство Живко Табаков.

Партията избра и нови 13 члена на Контролния съвет, където влезе Пламен Манасиев, организационен секретар на ДБГ-Бургас и член на общинското ръководство.

Меглена Кунева бе преизбрана единодушно за председател на "Движение България на гражданите" от Третото национално събрание на партията. Конгресът прие и промени в устава, с които се създава Младежко ДБГ. Форумът гласува с пълно единодушие политическа резолюция за приоритетите на ДБГ и РБ.

Припомняме, че утре в Бургас ще се проведе избор на нов областен координатор на ДБГ, който по право също ще се нареди сред членовете на новия Национален съвет.

Коментари

Още от последните новини

Светът
Живко Табаков влезе в Националното ръководство на ДБГ - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Живко Табаков влезе в Националното ръководство на ДБГ - E-Burgas.com

Африка