Живко Табаков: Бургас трябва да бъде обединен, а не разделен на „наши” и „ваши”

Живко Табаков: Бургас трябва да бъде обединен, а не разделен на „наши” и „ваши” - E-Burgas.com

Моите съграждани направиха така, че нито за миг да не съжалявам, че останах да живея в Бургас, подчерта кандидатът за кмет

Независимо от изборните резултати на 27 октомври, едно нещо е трябва да е сигурно - Бургас да бъде обединен. Това каза кандидатът за кмет на Бургас от „Движение България на гражданите” Живко Табаков, който днес с колегите си, кандидати за Общински съвет от ДБГ, закриха предизборната си шатра в центъра на града.

Според Табаков сега градът ни е разделен на две - на хора, които искат промяна и на такива, които искат да задържат статуквото.

„Обединението не минава през това от коя политическа партия ще бъде кметът, а през това той да направи така, че да няма „наши” и „ваши”,  да няма млади и стари, да няма бедни и богати, да няма пренасочване на парите към определени фирми. Смятам, че за позицията, за която съм се кандидатирал, трябва да бъда равен с всички. Затова се боря за равенство и хората тук да се чувстват истински бургазлии. Разчитаме на активната подкрепа на съгражданите си. Те не трябва да вярват, че изборите са предрешени, че парите за Бургас ще спрат, както и това, че може да стане по-страшно от това, което е сега”, подчерта кандидатът за кмет.

Той допълни, че когато е обявил кандидатурата си, той и колегите му от ДБГ, са направили няколко важни неща - допитване до бургазлии, подготвяне на програма, нейната защита и представянето й пред хората.

„Моите съграждани направиха така, че нито за миг да не съжалявам, че останах да живея в Бургас. В личен план 3 пъти имах дилема дали да остана да живея тук. Първият път бе свързан в професионалното ми израстване. Вторият с бизнес кариерата ми, а третият - свързан с личния ми живот. Бургазлии ме накараха да обичам още повече нашия град. Хората тук, независимо от това в кой квартал или населено място живеят, не се различават по нищо. Всички те обичат града си и смятат, че той трябва да става все по-добър за живот”, сподели още Табаков

Вторият в листата на ДБГ Стоян Грозев призова бургазлии да излязат да гласуват масово тази неделя и допълни, че от ДБГ са провели една позитивна и лична кампания, в която на първо място са извели добрите идеи за развитието на града ни.

„Призовавам бургазлии да гласуват на 27 октомври, защото от тях зависи какво ще се случва в следващите 4 години. Надявам се на висока избирателна активност, за да може Бургас да има ново лице”, изрази позитивизъм Грозев.

Табаков благодари на партиите, които са провели толерантна, градивна и коректна кампания, поставяща основи на добро сътрудничество в името на интересите на гражданите на Бургас.

Коментари

Още от последните новини