Изложение „Младежта в действие“ отваря врати на 26 юли в Морската

Изложение „Младежта в действие“ отваря врати на 26 юли в Морската - E-Burgas.com
Morska
Европейската комисия със съдействието на община Бургас организират за втора поредна година изложението на инициативата "Младежта в действие" от 26 до 28 юли 2013 г. в Морската градина на Бургас. 
Официалното откриване на изложението „Младежта в движение“ ще се състои на 26 юли от 16:00 часа в специално изградената шатра на ЕК в Морската градина (до Културен център Казино). Сред поканените официални лица са г-н Димитър Николов, кмет на Община Бургас, г-н Огнян Златев, ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, Калин Вельов, посланик на Европейската комисия за инициативата „Младежта в движение” за България.
Посетителите на изложението ще се запознаят с европейските програми за мобилност, образование, доброволчество и трудова заетост на младите хора в чужбина. на информационните щандове наГенерална дирекция „Разширяване“, ГД „Устни Шатрата ще бъде отворена за посетители от 10.00 до 13.00 и от 16.00 до 21.00 ч. Програмата включва презентации на различни изложители, съпътстваща музикална програма и много атракции.
За тези които нямат възможност да присъстват на презентациите, е предвидена възможността да се включат в чат на живо. На 26 юли от 19 до 21 ч. експерти от Центъра за развитие на човешките ресурси, Агенцията по заетостта и Министерството на труда ще участват в онлайн дискусия за възможностите за работа и обучение в чужбина. Всеки може да зададе своите въпроси, свързани с програма ЕРАЗЪМ, Европейския портал за професионална мобилност EURES, стажовете, младежката заетост и работата в чужбина, като се включи във фейсбук страницата на Представителството на Европейската комисия в България на адрес: http://on.fb.me/18pX9re
 
Коментари

Още от последните новини