Излезе графика за ротация на бургаските ученици за онлайн и присъствено обучение

Излезе графика за ротация на бургаските ученици за онлайн и присъствено обучение - E-Burgas.com

Изготвен е вече графикът за ротация на учениците от бургаските учебни заведения за обучение в електронна среда и присъствено. Става въпрос за седмиците от 2 до 5 ноември и от 8 до 12 ноември.

Мерките са съобразени с решенията на Областния щаб за борба с коронавируса и заповедта на министъра на образованието и науката за прилагане на мерки при завишена заболеваемост.

Още в началото на седмицата директорът на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров информира РУО- Бургас за увеличените случаи на Covid – 19 и възможността за преминаване на дистанционно обучение.

На базата на информацията, получена от РЗИ- Бургас, от Инспектората разпоредиха ръководството на всяко учебно заведение на територията на общината да изготви предложения за подробен график за ротация за преминаване на обучение от разстояние в електронна среда за 50% от паралелките.

Вижте списъка за всички училища в прикачения файл.

Свързани статии
Денков: Не обсъждаме удължаване на учебната годинаМОН: Делът на учениците в клас остава високПродължава да расте броят на заразените ученици в областтаКупуват още над 7 млн. бързи теста за училищата50 ученици са заразени с ковид в Бургаско за денонощиеУчениците се връщат в клас от днес, осигурени са тестове до 17 януариТестването на учениците ще продължи и след ваканциятаДенков се надява това да е последния първи учебен ден за 2021Кацаров: Всички ученици могат да се върнат в клас още в понеделник Предлагат зелени коридори за големите ученици
Тагове
обучение ученици
Коментари

Още от последните новини