Избираме Новата Кралица на Бургас този четвъртък

Избираме Новата Кралица на Бургас този четвъртък - E-Burgas.com

Най- дългоочакваното събитие за годината в Бургас ще се състои този четвъртък /21 април/, когато ще бъде избрана Новата Кралица на Бургас. Събитието се провежда за шеста, поредна година. Дванадесет красавици от морския град ще се борят за приза. Конкурсът е част от националния конкурс за красота- "Мис България" и победителката в четвъртък ще мери сили с други красавици от цялата страна през есента в столицата, когато ще се проведе "Мис България".

Много стил и красота ще облеят ресторанта на хотел "България", където ще се състои мероприятието. Очакват се на събитието да присъстват над 160 гости от цялата страна. Звездно жури ще избира най-достойната бургазлийка, която да бъде удостоена с титлата Кралица на Бургас. На „горещия стол" на журито сядат Дони Василева- носителка на титлата "Мисис Баба Вселена 2016" ., "Марина Войкова- Мис България 2015" г., плеймейтката Златка Райкова, която ще представи най-новата си колекция тоалети, както и други известни българи от родния хайлайф. Водещ на модното събитие ще бъде известния изпълнител Иван Динев- Устата, а негова сценична половинка ще е бургазлийката Детелина Бакалова, която е единствената омъжена дама от Бургас носителка на титлата "Мисис Планета 2015". Новото лице на поп сцената, ар енд би изпълнителката Зандра ще забавлява гостите на конкурса. Организаторите са подготвили много изненади за своите гости и обещават събитието да се превърне едно изключително приятно изживяване за всички присъстващи.

Кралица на Бургас има и благотворителни каузи, като тази година участничките се обединиха да подпомогнат шест годишната Натали от Бургас, която страда от детска церебрална парализа. На събитието ще бъде разиграна томбола за набиране на средства, които да послужат за лечение и рехабилитация на малкото момиченце, ще се разиграе също така и благотворителен търг.

Конкурсът "Кралица на Бургас 2016" дава своята заявка да се превърне в едно от най- значимите събития в морския град!

Галерия
Коментари