Иван Жабов: Това не бяха избори, беше война насочена срещу мен

Иван Жабов: Това не бяха избори, беше война насочена срещу мен - E-Burgas.com

Иван Жабов, който вчера бе преизбран за кмет на Средец се обърна с благодарствено писмо към жителите на общината. Той спечели с минимална преднина срещу опонента си Живко Гърков от СДС, като до последно двамата бяха на кантар. Иван Жабов е начело на Средец от 2011 година. 

 

Уважаеми жители на община Средец, 

благодаря за подкрепата, която ми оказахте с гласа си на втория тур на местните избори! Те бяха изключително важни и резултатът от тях показа, че пътя, по който тръгнахме заедно с Вас преди 8 години е правилният! Но тези избори показаха и друго. Видяхме как едно безпринципно обединение, което не стъпва на политическата логика, се опита да направи всичко възможно, за да опорочи честния вот на Вас, живеещите и работещи в Средец и съставните селища на нашата община!

Това не бяха избори, беше война насочена срещу мен. Явно аз бях най-големият трън в очите на някои хора. Но жителите на Средец избраха правилния човек, който иска да работи, може да намери инвестиции и европейски средства за развитието на нашия град и община!

През следващите четири години ще Ви докажа, че всичко, което представих по време на тази предизборна кампания ще стане факт! Затова разчитам на екипа ми и на всички работещи в общинската администрация!

През изминалите осем години не ни беше лесно. Сигурно няма да е лесно и сега, но ние имаме основата, над която може да стъпим, за да надграждаме за бъдещето на Средец и на нашите деца!

Инж. Иван Жабов – кмет на Община Средец
 

Коментари

Още от последните новини