Има ли колони от пътуващи след въведените по-строги мерки?

Има ли колони от пътуващи след въведените по-строги мерки? - E-Burgas.com

Сериозен наплив от автомобили на изхода на София към магистрала „Тракия”, въпреки предупрежденията предаде "Нова". Отворен обаче беше времевият прозорец от 06:00 до 8:00 часа, в който в града може да се влезе или излезе, но само по работи ангажименти.

Част от излизащите от столицата изтъкнаха куриозни мотиви за напускането ѝ. Семейство е поискало да прибере децата си. Мъж пък заявил, че пътува към Вакарел, но малко преди да стигне до пропускателния пункт видял стопаджия и го качил в своя автомобил – двамата бяха върнати.

Най-интензивният трафик се очаква в понеделник след масовото преселение в четвъртък, довело до въвеждането на строгите мерки.

Мерките на КПП-тата в Пловдив са затегнати, а целта е да се ограничат изцяло пътуванията. Само в петък близо 500 шофьори са били върнати от изходите на града под тепетата и не им е било позволено да влязат или излязат от Пловдив.

Трафикът на контролно-пропускателните пунктове е спаднал рязко още в първия от серията почивни дни, а опашки от автомобили няма.

Коментари

Още от последните новини