Хванаха 50-годишен бургазлия в столицата, издирван е за убийство

Хванаха 50-годишен бургазлия в столицата, издирван е за убийство - E-Burgas.com

Той е имал влязла в сила присъда, уведомена е Окръжната прокуратура в Бургас

След предприета от служители от ГДНП и техни колеги от ОДМВР - Бургас и СДВР операция,  е установен и задържан 50-годишен бургазлия с наложена му от Апелативния съд в Бургас мярка за неотклонение „задържане под стража“. Действията са проведени вчера, мъжът е открит на територията на столицата.

Срещу него се води дело на втора инстанция за престъпление по чл. 115 и чл. 216 от НК за убийство и увреждане на чужда движима вещ, като на първа инстанция бургазлията вече е осъден на 18 години лишаване от свобода.

Предвид тежестта на извършеното от него престъпление му е наложена мярка „задържане под стража“. За случая е уведомена Окръжна прокуратура – Бургас, задържаният е конвоиран до затвора в морския град, където следва да изтърпи наложената му мярка.

Свързани статии
Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Акция в столицата срещу компания за криптовалута Русия обяви български журналист за издирване Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Пети ден без след от рибарите в Бургас Четвърти ден издирват изчезналите рибари Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Продължава издирването на Ивелин и Петър Арестуваха трима гранични полицаи край Малко Търново
Тагове
арест издирван акция убийство
Коментари

Още от последните новини