Grand Wedding Expo представя разкошни композиции хартиени цветя

Grand Wedding Expo представя разкошни композиции хартиени цветя - E-Burgas.com

Техен автор е пловдивският творец Ваня Шентова


Цветята са задължителен за всяко сватбено тържество момент. Всички гости на сватбеното изложение на Бургас Grand Wedding Expo, което ще се проведе от 17 до 19 ноември в „Приморец“, ще могат да ги видят и в един необичаен, много красив формат - от хартия. За това грижата ще има Ваня Шентова, която създава хартиени цветни градини от вече 6 години. Цветята ѝ красят молове, магазини, специални тържества и лични празници. 

"Това е моята страст. Откакто открих това изкуство, се увлякох. Създавам все повече и различни видове цветя. Смело мога да кажа, че почти няма цвете което да не мога да пресъздам от хартия. Не отказвам предизвикателства. Първите няколко години работих само с креп хартия, но в последствие започнах да експериментирам и с други материали като картон, органза и разбира се нашумелия напоследък изолон. Радвам се, че толкова много хора и бизнеси избират моите цветя за своите търговски зали и лични празници. Това е най-големият комплимент и признание за смисъла на труда ми" - споделя тя. "Нямам търпение да покажа на бъдещите семейства, гости на Grand Wedding Expo, хартиените градини, които могат да имат на своя празник. Ще се радвам да чуя мнението им за подобно решение за декорация. Бургас, ще се видим съвсем скоро, в Гранд хотел и СПА Приморец. Цветята са много добро решение за всеки празник, затова дори и да не ви предстои сватба, ако обичате класните декорации и оригиналните подаръци, заповядайте," приключва разговора Ваня. 

Творенията ѝ можете да разгледате от  17 до 19 ноември включително (четвъртък, петък и събота), на сватбено изложение Grand Wedding Expo, Бургас. Организаторите от екипа на Гранд хотел и СПА Приморец припомнят, че участието на всички специалисти от сватбения бранш е напълно безплатно. Целта е да се осигури общ елегантен форум, на който бъдещите семейства и техните близки и приятели, както и всички на които предстои друго специално тържество и търсят идея за декорация, да могат да почерпят идеи и да открият професионалисти, които да сбъднат мечтания празник. 

Заповядайте на Grand Wedding Expo – сватбеното изложение на Бургас, което ще покаже как изглежда съвършения празник – от украсата, цветята и великолепната булчинска рокля, до сладкия бар, фотографиите и сватбеното меню. 
 

Коментари

Още от последните новини