Глобавят концесионер заради незаконен паркинг на плаж в Равда

Глобавят концесионер заради незаконен паркинг на плаж в Равда - E-Burgas.com

По разпореждане на вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова бе извършена проверка на плаж „Академика“ в Равда. Екип на Министерството на туризма инспектира концесионера, след като в общественото пространство се появиха сигнали за незаконни паркинги и паркиране върху морския плаж.

Длъжностните лица установиха, че на буната е разположен паркинг, което е в нарушение на законовите и договорни разпоредби. На концесионера ще бъдат наложени санкции и ще бъдат сезирани компетентните институции - Община Несебър и Регионалната дирекция за национален строителен контрол (РДНСК) за премахване на незаконните обекти.

Свързани статии
"С книга на плажа" продължава и днес с богата програма и срещи с автори Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха До 31 градуса по плажовете днес Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция Ръст на резервациите в Турция заради новите правила на границата Хотелиер и туристи в спорт за нов плаж в Несебър Общината в Несебър премахва самоволно поставени чадъри и шезлонги под Южния парк Спасител: Необходима е плажна полиция, за да няма инциденти в морето Състезатели от пет държави идват на турнир по плажен тенис в Бургас Сянката на плажа - от 5 до 40 лв., скача цената и на бирата и цацата
Тагове
плаж равда незаконен паркинг
Коментари

Още от последните новини