Футболна легенда, най-красивата омъжена жена у нас и спец по естетична дерматология влизат в журито на „Мисис Бургас" 2019

Футболна легенда, най-красивата омъжена жена у нас и спец по естетична дерматология влизат в журито на „Мисис Бургас

Ярки личности, доказали се в своите професионални области, влизат в ролята на жури в тазгодишното издание на „Мисис Бургас" 2019.  Сред тях са футболистът и настоящ треньор на  Нефтохимик Костадин Джамбазов, известен с играта си в клубове като Славия, Черноморец, Нафтекс и Литекс, като с последния е носител на купата на България. Известно време е тренирал в Азербейджан и е носител на купата на Азербейджан. В журито влиза и настоящата носителка на титлата Мисис България - Станислава Андреева, както  и  специалистът по клинична дерматология д-р Мирослав Драголов. Той има многобройни участия в национални и международни конгреси и симпозиуми в сферата на клиничната дерматология, естетичната медицина и анти-ейдж процедурите.

Претендентките за короната ще се представят в няколко тура. Със спортно-елегантните тоалети на бутик Салма, вечерните тоалети на модна къща „Диома",с дизайнер Мария Диомова и най-новата колекция на бижутата Сваровски.

За прическите на участничките ще се погрижат стилистите от "VIP Studio - Christian of Roma", а за грима организаторите са се доверили на топ гримьорката и бивша носителка на титлата "Кралица на Бургас" Рени Радева.

За настроението на гостите ще се погрежита талантливите деца от ТФ Петлите и група СЕЗОНИ.

Мисис Бургас 2019 ще се проведе на 22-ри март в Гранд хотел и СПА Приморец.

Галерия
Коментари

Още от последните новини