Две от най- големите и модерни аптеки в Бургас участват в номинациите Burgas Business Awards

Две от най- големите и модерни аптеки в Бургас участват в номинациите Burgas Business Awards - E-Burgas.com

В сектор „Здравеопазване" във второто номинационно издание за бизнес в морския град Burgas Business Awards се включиха две от най- големите и модерни аптеки.

Верига аптеки „Афиа" е бранд аптеки, роден от дългогодишен фармацевтичен опит и стремеж към грижа за здравето и красотата на нашите пациенти в приятна и информирана среда. Веригата се състои от 19 аптеки и 1 дрогерия и осигурява работни места на над 100 служители в сферата на здравеопазването.

Мисията ни е да поддържаме атмосфера на осъзнато отношение към собственото здраве и да помагаме на пациентите в профилактиката и лечението на заболяванията, в поддържането на оптимално физическо и психическо здраве и красив външен вид.

Веригата има разработен собствен бранд хранителни добавки, насочен към вдъхновяване на здравословно мислене и здравословен начин на живот.

Утвърдената търговска марка „Фаркол" притежава аптеки в Бургас и региона. Ценностите, които споделяме са предоставяне на най-доброто обслужване на нашите клиенти и пълноценна грижа за тяхното здраве.

Под името „Фаркол" врати отварят аптека „Трапезица" на ул. „Шар планина"23 в жк. „Братя Миладинови",  аптека „Славейков" в бл. 146 А срещу поликлиниката в ж. к. „Славейков". Най-новите обекти на веригата са аптека „ДКЦ 1" в сградата на бившата Първа поликлиника в МБАЛ-Бургас. „Фаркол" притежава още аптеки в Малко Търново и Българово.

Аптеки „Фаркол" поддържат огромно продуктово разнообразие с богата номенклатура от лекарствени продукти, хранителни добавки и медицинска козметика. Всички аптеки от веригата имат сключени договори с НЗОК. Екипът се състои от висококвалифицирани специалисти, които ще обслужват клиентите с нужното внимание и ще дадат професионални съвети при покупка на фармацевтичен продукт.

Свързани статии
Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards Водещи естетични центрове с номинации в Burgas Business Awards Водещи фризьорски салони с номинации в Burgas Business Awards Зърнопроизводители от Бургас и региона с номинации за престижните бизнес награди Burgas Business Awards
Тагове
burgas business awards
Коментари

Още от последните новини