ДП "Пристанищна инфраструктура" има нов шеф

ДП

Анна Натова бе назначена днес за генерален директор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ до провеждане на конкурсна процедура. Добромир Янев е освободен като временно изпълняващ длъжността генерален директор.

Анна Михнева-Натова завършва Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Кл. Охридски“. Специализира „Морско право“ в Центъра за Морско право към Университета на Вирджиния. Има дългогодишен стаж като юрист в областта на международното право в Министерство на външните работи. Кариерата й преминава и през Изпълнителна агенция „Морска администрация“, където работи по редица европейски проекти. Присъединява се към екипа на ДППИ през 2015 г. като директор на дирекция „Управление на проекти“.

Свързани статии
Модернизират пристанището в Поморие за над 390 хил. лева Изградиха дългоочакваното пристанище в Несебър, плаващи пристани и кей за 121 лодки очакват рибарите Модернизират рибарското пристанище в Созопол за 750 хил.лв. Експерти ще решават бъдещето на пристанищата в Бургас и Варна Бургаското пристанище работело по световни стандарти за екология и безопасност МОСВ стартира проверка на пристанището в Черноморец В Черноморец притеснени от провал на летния сезон Новото модерно пристанище в Поморие получи зелена светлина за ползване Кран горя на бургаското пристанище Ковид погуби моряк от кораб на бургаското пристанище, 11 други са заразени
Тагове
пристанище
Коментари

Още от последните новини