Дните на световния бранд грижа за косата Kérastase носят нов революционен продукт и големи намаления в Бургас

Дните на световния бранд грижа за косата Kérastase носят нов революционен продукт и големи намаления в Бургас - E-Burgas.com

18 и 19 октомври 2019 г. (петък и събота) са обявени за дни на Kérastase. По цял свят, салоните избрали революционния бранд грижа за косата ще празнуват! Празникът ще предложи редица изненади. В Бургас, можете да ги откриете в SENSE Beauty Salon, където ще ви очакват стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев.

Свой дебют в тези два дни ще има най-новият революционен Kérastase продукт: K Water, който буквано преобразява косата за минути. Блясък, лекота и гъвкавост са думите, които описват най-добре тази иновация във фризьорските салони. Непокорната коса за мигове се превръща в блестяща, мека и лека феерия. 

K Water е във формат само за професионална грижа в салон. Има ламиниращ ефект за блясък, не утежнява косата и е буквално най-бързата процедура, която не изисква престой. Измиване - нанасяне  - мигновено изплакване - изсушаване - и voilà! 

Специално за двудневния празник, SENSE Beauty Salon ви предлага да опитате революцията K Water + сешоар = на преференциална цена от 35 лева. (стандартно стойността на комбинацията е 45 лева) Необходимо е да заявите своя час за 18 или 19 октомври предварително на тел. +359 56 840 500

Освен това, царството на красотата с морски адрес предлага специално допълнително намаление на всички продукти на Kérastase от 15%! Можете да се възползвате от отстъпката отново на 18 и 19 октомври, само в SENSE Beauty Salon.

Царството на красотата обещава, че изненадите ще продължат и през целия ноември. Тогава, салонът ще празнува една година от обновяването си и събирането на съвършения екип – стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев; козметик Веселина Уайт; гримьор Катрин Недялкова – отдадени на една мисия: вашето отлично самочувствие и перфектна визия. Ще има томбола с вълшебни награди, изкушаващи намаления, искрящо шампанско и многобройни доволни гости, които винаги си тръгват с усмивка. 

Но, преди празничния ноември е време за Kérastase, намаления и иновацията К Water. Заслужавате я!

Коментари

Още от последните новини