МОН обобщава днес резултатите от матурите

МОН обобщава днес резултатите от матурите  - E-Burgas.com
freepik.com

Успяха ли зрелостниците да се справят с първите матури по време на пандемия? Отговорите чакаме днес от Просветното министерство. 

Очаква се да бъдат обобщени резултатите от изпитите. Ще бъде направено и сравнение с оценките на предишните випуски. 

Знаете, тази учебна година завърши дистанционно, а връщането в училищата ставаше само за препитванията. Заради онлайн обучението, проведено извън класните стаи, от матурите беше свален част от учебният материал. Така учениците се подготвяха само по уроците, взети преди извънредното положение.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
ученици изпити матури
Коментари

Още от последните новини