Димитър Николов начерта бъдещето на Бургас през следващите 4 години (галерия)

Димитър Николов начерта бъдещето на Бургас през следващите 4 години (галерия)  - E-Burgas.com

"В списъка с проекти няма нищо пожелателно, неговото изпълнение започва от сутринта на 28 октомври" заяви кандидатът за четвърти кметски мандат

Имам силата, идеите, самочувствието да надградим постигнатото и да продължим заедно напред. Предстоят ключови за развитието на нашия град години. Моята цел е още по-успяващ, модерен, интелигентен, желан като място за живеене и работа Бургас.

Това заяви кандидатът за четвърти пореден кметски мандат в Бургас Димитър Николов на официалното откриване на своята кампания за местните избори на 27 октомври. Днес той представи и листата от общински съветници, в която влизат 50 души. 

"В списъка с проекти няма нищо пожелателно, неговото изпълнение започва от сутринта на 28 октомври Нито един мащабен проект няма значение, ако не осигурим грижа за здравето на бургазлии. Именно заради това здравеоопзването ще бъде топ тема на Бургас през следващите четири години." заяви Димитър Николов.

Поради тази причина в града ще се изгради нова университетска болница със спешен център и клиники в нея по всички специалности, а онкодиспансерът ще бъде модернизиран. 

Инвестиции ще бъдат направени и в сферата на образованието, където ще продължи обновяването на учебната база, спортните площадки и дворните пространства. 

Сред другите основни проекти, по които ще се работи през следващите четири години са пускането на морски таксита в бургаския залив, изграждане на малки спортни зали в няколко бургаски комплекса, закупуването на нови автобуси за градския транспорт, инвестиция в индустриалните паркове, изграждане на нов градски стадион, нова пътна връзка за "Меден рудник" създаване на нови пикник зони и други. Всички проекти могат да бъдат видени на сайта на Димитър Николов, където са придружени с информация и визуализации. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия
Коментари

Още от последните новини