Ден на траур в Бургаска област

Ден на траур в Бургаска област - E-Burgas.com

Всички фестивали и концерти, насрочени в програмата на Община Бургас за днес и утре - 25 и 26 август, се отменят. Причината е обявеният ден на траур в памет на жертвите от тежката катастрофа, в която загинаха двама бургаски полицаи.

Театралните постановки ще започват с минута мълчание. Флаговете на пл. "Атанас Сиреков", както и на входовете на града, ще бъдат спуснати наполовина. Кметът на Бургас Димитър Николов изказа своите съболезнования на семействата и близките на загиналите.

„Изказвам своите дълбоки съболезнования на семействата, близките, приятелите и колегите на бургаските полицаи Йордан Илиев и Атанас Градев, които изгубиха живота си при изпълнение на служебния си дълг.

Трудно се намират думи при такава трагедия и тежка загуба.

В нашата памет те ще останат като доблестни мъже, ненавреме отишли си от този свят.

Поклон пред паметта им.“

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово
Тагове
катастрофа трапезица
Коментари

Още от последните новини